Специализирано списание за хирургия и медицина: Mysurgery Новини Безплатни прегледи на деца организират в Сити Клиник

Безплатни прегледи на деца организират в Сити Клиник

Печат

Безплатни прегледи на деца в Сити Клиник, прегледи на деца в сити клиник, здраве за децата, профилактични прегледи за деца, Безплатни прегледи на децаПедиатрите ще преглеждат записаните деца на 01 юни между 09,00 и 17,00 часа

Сити Клиник организират безплатни профилактични прегледи по случай 01 юни - денят на детето. Целта на консултациите е ранна профилактика и обсъждане със специалист педиатър препоръки за правилното хранене на новородените и децата в най-ранна възраст. Фокус ще бъдат и важни съвети за грижи в къщи към често боледуващи деца на възраст от 2 до 7 годишна възраст.

Прегледите ще се извършат на 01 юни /събота/ в Сектора по педиатрия от 09,00 до 17,00 часа след предварително записване на тел: 0700 13 127.

”Грижата за детското здраве и подобряване на достъпа на децата до качествено медицинско обслужване е наша основна задача като педиатри”,  казва д-р Мустакова, специалист към Сектора по педиатрия в Сити Клиник. Тя допълва, че профилактиката и ранната диагностика на заболяванията в детска възраст са най-сигурните средства за предпазване от социално значимите и хронични болести.

По време на консултациите ще бъде направена цялостна оценка на здравословното състояние на детето, както и препоръки за лечение, когато това се налага.

Желаещите да посетят безплатните прегледи трябва предварително да се запишат на тел: 0700 13 127. Адресът на Сити Клиник е ул. Околовръстен път 127.