Специализирано списание за хирургия и медицина: Life and Style Care & Beauty

Care & Beauty

Фон дьо тенът - най-добрия приятел на жената

Печат

Фон дьо тенът - най-добрият приятел на жената, гладка кожа без несъвършенства, здрава кожа без петна и белези, кремообразен и течен  с маслена основа, какъв фон дьо тен да избера, нанасяне на кремообразен и течен фон дьо тен с маслена основа, видове , цена на  фон дьо тенКакво по-хубаво за самочувствието на една жена от перфектно гладка кожа без несъвършенства, с равен и сияен тен! Малцина са късметлийките, които природата е дарила със здрава кожа без пъпчици, петна и белези.  За всички останали тайната на перфектната кожа се крие в избора на правилния фон дьо тен.

Последно променен на Вторник, 19 Януари 2016 20:49
Author Profile: Gergana Petrova

This author has published 25 articles so far. More info about the author is coming soon.

Как да се погрижим за сухите си устни

Печат

Грижа за устните, балсами за сухи устни, напукани устни,  филъри за устни, уголемяване на устни

И ето, че настъпи сезона на сухите листа и… сухите устни. Докато изсъхването и падането на листата през есента действа пречистващо за дърветата според теорията на британския учен проф. Брайън Форд, изсъхването на устните не само че не е полезно, а носи неприятно, а понякога и болезнено усещане за дискомфорт. Студеният и сух въздух, честите настинки, запушеният нос, дишането през устата – всички тези фактори благоприятстват изсъхването и напукването на устните. Представям ви решението на проблема „Сухи устни“.

Последно променен на Понеделник, 01 Юни 2015 09:01
Author Profile: Gergana Petrova

This author has published 25 articles so far. More info about the author is coming soon.

10-те най-чести причини за сухи устни

Печат

сухи устни, балсами за устни, напукани устни, балсам за устни, филъри за устни, уголемяване на устни

Сухите устни могат да бъдат непривлекателни, дразнещи, болезнени, а понякога и признак на сериозно заболяване. Повечето хора имат преходно изсъхване на устните, което се появява през студените и ветровити месеци, при често облизване на устните или при дехидратация. Хронично напуканите и сухи устни (състояние, наречено хейлит) може да се дължат на по-сериозен здравословен проблем. За да се справите със сухите устни, първо трябва да разберете какво ги причинява. Ето и най-честите причини за сухи устни:

Последно променен на Понеделник, 18 Януари 2016 18:11
Author Profile: Gergana Petrova

This author has published 25 articles so far. More info about the author is coming soon.

Страница 1 от 12