Специализирано списание за хирургия и медицина: Life and Style

Life and Style|Списание за хирургия и медицина

Топ съвети за жените в 30-те

Печат
secrets_womenМного жени навършили и прескочили 30-те , все още се смятат за 20-годишни девойки, но възрастта трябва да се уважава!
Точно тогава е момента да се направи равносметка за житейския опит.Предлагаме Ви нашите съвети, как точно се случват нещата:
Последно променен на Четвъртък, 29 Март 2012 19:44

Диета за здрава и блестяща коса

Печат

Диета за здрава и блестяща коса, Красивата коса ни прави по-щастливи, по-радостни, продукт за грижа за косата, сьомгата е чудесен източник на омега-3 мастни киселини, Омега-3 мастните киселини поддържат здравето на скалпа, Яйцата са богати на витамини от група ВКрасивата коса ни прави по-щастливи, по-радостни, а разбира се и по-привлекателни.

Последно променен на Неделя, 14 Октомври 2012 12:12

Интервюто за работа от А до Я

Печат
Интервюто за работа от А до Я, лице в лице с потенциалния работодател, проучване на компанията, подготовка за интервю за работа, как да спечелим интервю за работаКакво представлява интервюто?
Идеята на интервюто е да се окажете лице в лице с потенциалния работодател. Той ще ви зададе поредица от въпроси, ще ви даде възможност да се "продадете" чрез отговорите на тези въпроси и в крайна сметка, ще ви остави място и вие да зададете своите въпроси.
Последно променен на Понеделник, 18 Януари 2016 18:05

Страница 1 от 14