Специализирано списание за хирургия и медицина: Life and Style Care & Beauty

Life and Style|Списание за хирургия и медицина

Фон дьо тенът - най-добрия приятел на жената

Печат

Фон дьо тенът - най-добрият приятел на жената, гладка кожа без несъвършенства, здрава кожа без петна и белези, кремообразен и течен  с маслена основа, какъв фон дьо тен да избера, нанасяне на кремообразен и течен фон дьо тен с маслена основа, видове , цена на  фон дьо тенКакво по-хубаво за самочувствието на една жена от перфектно гладка кожа без несъвършенства, с равен и сияен тен! Малцина са късметлийките, които природата е дарила със здрава кожа без пъпчици, петна и белези.  За всички останали тайната на перфектната кожа се крие в избора на правилния фон дьо тен.

Последно променен на Вторник, 19 Януари 2016 20:49

Как да се погрижим за сухите си устни

Печат

Грижа за устните, балсами за сухи устни, напукани устни,  филъри за устни, уголемяване на устни

И ето, че настъпи сезона на сухите листа и… сухите устни. Докато изсъхването и падането на листата през есента действа пречистващо за дърветата според теорията на британския учен проф. Брайън Форд, изсъхването на устните не само че не е полезно, а носи неприятно, а понякога и болезнено усещане за дискомфорт. Студеният и сух въздух, честите настинки, запушеният нос, дишането през устата – всички тези фактори благоприятстват изсъхването и напукването на устните. Представям ви решението на проблема „Сухи устни“.

Последно променен на Понеделник, 01 Юни 2015 09:01

10-те най-чести причини за сухи устни

Печат

сухи устни, балсами за устни, напукани устни, балсам за устни, филъри за устни, уголемяване на устни

Сухите устни могат да бъдат непривлекателни, дразнещи, болезнени, а понякога и признак на сериозно заболяване. Повечето хора имат преходно изсъхване на устните, което се появява през студените и ветровити месеци, при често облизване на устните или при дехидратация. Хронично напуканите и сухи устни (състояние, наречено хейлит) може да се дължат на по-сериозен здравословен проблем. За да се справите със сухите устни, първо трябва да разберете какво ги причинява. Ето и най-честите причини за сухи устни:

Последно променен на Понеделник, 18 Януари 2016 18:11

Страница 1 от 12