Специализирано списание за хирургия и медицина: Хирургия Пластична хирургия Увеличаване на гърдите

Увеличаване на гърдите

Печат

Уголемяване на гърдите, Увеличаване на бюста, красотата на женските гърди, стегнат и красив бюст, методи за уголемяване на гърдите

Всеки знае, че съвършенството няма граници, но почти всяка жена е убедена в обратното, а именно, че точно тя е това съвършенство. "Идеалът с малки недостатъци", които могат да бъдат коригирани с тренировки в залата, басейн, прилагането на кремове и маски. Отделно трябва да се говори и за красотата на женските гърди. Големите, твърди и стегнати женски гърди, оформени и съблазнителни по всяко време са привличали вниманието на мъжете и са предизвиквали завистта на другите жени. Времената се променят, но любовта към апетитните форми на тази част от женското тяло не намалява.

 


През XXI век, изпълнен с разнообразие от технологичния напредък, всеки мъж все още ще се съблазни от красотата на женските гърди: нищо и никой не нарушава любовта към нея. Лъскавите списания, музикални клипове, филми - навсякъде се срещаме с героините с прекрасен бюст, които са невероятно популярни. Думата "сексуалност" е свързана не само с безупречната фигура, но и със съвършенството на женския бюст. Ето защо много жени, които не са получили от природата този дар като голям, стегнат и красив бюст, не издържат на "удара" и решават да си направят операция за уголемяване на гърдите.

Да си уголеми гърдите за една жена, значи да се направи няколко пъти по-привлекателна и секси. Жените не се решават на подобна стъпка веднага, те първо опитват всички неоперативни методи, включително фитнес упражнения за гръдния мускул,консумират  определени храни, използват сутиени с повдигащ (лифт) ефект, и накрая, използват кремове и серуми за увеличаване на бюста. Но push-up сутиена за всекидневна употреба не е подходящ, и дори е вреден за здравето на гърдите, а кремовете и серумите предоставят само временен, краткосрочен ефект. Така, проблемът остава нерешен, а след това, дори и не най-смелите и решителни жени започват да преглеждат сайтове на клиники, в които може да си увеличат бюста. Красивите гърди са не само модерни, но също така и естетични, секси и привлекателни.

В съвременната медицина има много методи за уголемяване на гърдите, разработени са висококачествени и безвредни импланти, благодарение на които гърдите ви ще изглеждат страхотно и естествено. Силиконовият гел, използващ се в мамопластиката, е абсолютно безвреден, безопаснен и е одобрен от медицинската огранизация FDA дори и за реконструкция на гърдата след рак. Силиконовите импланти не се отразяват на хода на бременността, храненето и кърменето: доказано е, че нивото на силикон при жените с импланти не превишава нивото на силикон в тялото на жената, която не си е правила пластична опереция.

Има солови, силиконови, хидрогелеви импланти, обема на които може да се коректира след операцията, но най-популярни са имплантите, напълнени с вещество при изготвянето им. Формата на имплантите може да е кръгла или анатомична. Имплантите могат да бъдат с гладка и текстурирана повърхност. Най-популярни са текстурираните импланти с грапава повърхност, по този начин се намалява риска от капсулна контрактура.

Всеки тип имплантати предлагат водещите в света производители на импланти "Ментор", "SILIMED", "Арион" и, разбира се, «Mc Ghan». Имплантът се избира за всяка жена отделно, в зависимост от нейните желания и индивидуалните особености на организма, в някои случаи, имплантите могат да бъдат произведени по поръчка.

Уголемяването на гърдите се извършва и при жени, които са имали рак на гърдата и пълна или частична резекция на млечните жлези. Обикновената операция отнема 1-3 часа, а резекцията на гърдата в комбинация с уголемяването - повече от 5 часа. Във втория случай една жена има шанс да не изпитва психологически стрес поради липса на гърди.

Има много нехирургически техники за увеличаване на гърдите, но те са неефективни. Кремовете, маските, лекарствата, храната и спорта само за кратко време ще направят гърдите по-големи и по-привлекателни. Веднага след като спрете да използвате крема или маската, спрете приема на лекарството или ходенето на фитнес - формите ще се стопят пред очите ни. Ето защо хиляди жени по целия свят избират пластическата операция за увеличаване на гърдите като решение на всички проблеми.

Въпреки това, тази операция не може да се извършва при всяка жена. Захарен диабет, нарушения в кръвосъсирването, или склонност към кървене, автоимунни, инфекциозни, онкологични болести - всичко те са противопоказания за операция.

Увеличаването на бюста не може да се направи на възраст от 18-19 години, тъй като тялото още не е завършило растежа си. Показанията за операция могат да бъдат всяко нещо: от простото желание на жените до проблема като грозен вид на гърдите след раждането, свързани с възрастта, промени, професионалните изисквания към формите и възстановяването след травмиращите операции.

Съществуват няколко вида на достъп при имплантиране на гърдата, които се избират въз основа на индивидуални анатомични особености при жените:

  • субмамарен (под гърдата)
  • около зърното (периариоларен),
  • подмишичен (под мишницата).

Самият имплантант също може да има няколко местоположения:

  • субгландуларно (под гърдата);
  • субмускуларно (под мускула);
  • субфасциално (под фасцията);
  • комбиниран;

С особено внимание трябва да се отнесете към подготвителната фаза на операцията, а също така и да спазите всички препоръки на лекаря самостоятелно без знанието му, да изминете през всички тези трудни седмици с достойнство и с високо вдигната глава, знаейки, че от това зависи красотата на гърдите ви!


Източник на информация

http://www.plastysurgery.ru