Специализирано списание за хирургия и медицина: Life and Style Кариера и семейство

Кариера и семейство|Списание за хирургия и медицина

Как да напишем мотивационно писмо?

Печат
Как да напишем мотивационно писмо, примерен образец за мотивационно писмо,какво представлява мотивационното писмо, какво трябва да съдържа мотивационното писмоВинаги, когато кандидатствате за работа, заедно с CV-то, трябва да изпратите добре написано мотивационно писмо.То ви дава възможност да се представите на потенциалния работодател по креативен и различен начин от CV-то.
Последно променен на Неделя, 10 Септември 2023 15:06

Топ съвети за жените в 30-те

Печат
secrets_womenМного жени навършили и прескочили 30-те , все още се смятат за 20-годишни девойки, но възрастта трябва да се уважава!
Точно тогава е момента да се направи равносметка за житейския опит.Предлагаме Ви нашите съвети, как точно се случват нещата:
Последно променен на Четвъртък, 29 Март 2012 19:44

Интервюто за работа от А до Я

Печат
Интервюто за работа от А до Я, лице в лице с потенциалния работодател, проучване на компанията, подготовка за интервю за работа, как да спечелим интервю за работаКакво представлява интервюто?
Идеята на интервюто е да се окажете лице в лице с потенциалния работодател. Той ще ви зададе поредица от въпроси, ще ви даде възможност да се "продадете" чрез отговорите на тези въпроси и в крайна сметка, ще ви остави място и вие да зададете своите въпроси.
Последно променен на Понеделник, 18 Януари 2016 18:05

Страница 1 от 2