Специализирано списание за хирургия и медицина: Хирургия Онкохирургия

Онкохирургия - операции и техники

Тумори на гръдната стена и гръдния кош

Печат

Тумори на гръдната стена и стернума, рак на гръдната стена, рак на гръдна кост, обущарски гърди, пилешки гърди, вдлъбнал гръден кош, гръден кош анатомияТуморите на гръдната стена включват много заболявания на костите и меките тъ­кани — първични и вторични (метастатични) неоплазми, както и първични тумори, които произлизат от съседните структури — гърда, плевра, бял дроб, медиастинум.

 

 

Последно променен на Четвъртък, 14 Януари 2021 15:39

Тумори на задния медиастинум

Печат

Тумори на задния медиастинум, рак на белия дроб, рак на бял дроб, рак бял дроб, видове рак на белия дроб, рак на белите дробове лечение, тумор на бял дробНай-честите туморни формации при възрастни и при деца са неврогенните тумори.

Последно променен на Четвъртък, 14 Януари 2021 15:36

Тумори на медиастинума с различна локализация

Печат

Тумори на медиастинума, рак на медиастинума, рак на белите дробове, рак на бял дроб, бял дроб тумор, карцином на белия дроб, рак на белите дробове лечениеМезенхимни тумори.

Последно променен на Понеделник, 23 Май 2016 19:24

Тумори на плеврата

Печат

Тумори на плеврата, рак на плеврата, аденокарцином на бял дроб, злокачествен тумор, възпаление на плеврата, карцином на бял дробТуморите на серозните обвивки на те­лесните кухини се обединяват с название­то мезотелиоми и биват доброкачествени и злокачествени.

Последно променен на Четвъртък, 14 Януари 2021 15:35

Процеси, имитиращи медиастинални тумори

Печат

Рак на медиастинума, рак на белия дроб, карцином на белия дроб, лечение на рак на белия дроб, рак на бял дроб, възпаление на белия дроб

Субстернална струма.

Последно променен на Понеделник, 23 Май 2016 19:28

Страница 1 от 9