Специализирано списание за хирургия и медицина: Хирургия Пластична хирургия

Пластична хирургия|Списание за хирургия и медицина

Увеличаване на гърдите

Печат

Уголемяване на гърдите, Увеличаване на бюста, красотата на женските гърди, стегнат и красив бюст, методи за уголемяване на гърдите

Всеки знае, че съвършенството няма граници, но почти всяка жена е убедена в обратното, а именно, че точно тя е това съвършенство. "Идеалът с малки недостатъци", които могат да бъдат коригирани с тренировки в залата, басейн, прилагането на кремове и маски. Отделно трябва да се говори и за красотата на женските гърди. Големите, твърди и стегнати женски гърди, оформени и съблазнителни по всяко време са привличали вниманието на мъжете и са предизвиквали завистта на другите жени. Времената се променят, но любовта към апетитните форми на тази част от женското тяло не намалява.

Последно променен на Сряда, 10 Юли 2013 23:52

Възможни усложнения при увеличаване на гърдите

Печат

усложнения при увеличаване на гърдите, липса на чувствителност на зърната, риск от развитие на рак на гърдата след операция за увеличаване на гърдите, изтръпване на зърната, Скъсване на силиконови импланти, свиване на импланта, Изтичане на физиологичен разтвор от импланта Уголемяването на гърдите е една от най-популярните операции в света, съответно и най-дискутираната. Поддръжниците на подобна намеса - защитават, противниците - обвиняват, често пъти оклеветяват, преувеличавайки отделните случаи на риск и усложнения след операцията, сякаш винаги се случва на всички пациенти.

Последно променен на Четвъртък, 11 Юли 2013 00:18

Медицински силикон

Печат

Развитие на грануломи след използване на импланти , болезнено затлъстяване на меките тъкани , автоимунни заболявания вследствие употреба на медицински силикон

Силиконът в мамопластиката

Силикон - това е сицилиорганично кислородосъдържащо химично съединение. За първи път силиконът се идентифицира от Антонио Лавоазие през 1787. По-късно през 1800 той е бил определен от учения Хъмфри Дейви.

Последно променен на Петък, 12 Юли 2013 21:04

Страница 1 от 6