Специализирано списание за хирургия и медицина: Указания за коментиране

Указания за коментиране

Печат

Преди да напишете съобщение или коментар прочетете правилата за ползване на сайта както и тези указания.

1. Първо прегледайте другите коментари и постове и/или използвайте търсачката на Mysurgery.bg, за да установите, дали вече не е писано по същата тема.


2. Желателно е да пишете на кирилица.


3. Коментари и съобщения, които не отговарят заглавието на раздела, ще бъдат или премествани или премахвани по преценка на администратора.


4. Опитвайте се не само да получавате съвет и подкрепа за себе си, но и да бъдете съпричастни към проблемите на другите – пишете им, споделяйте собствения си опит.


5. Съобщавайте на администраторите за спам, подвеждаща информация, грубости и изобщо за всички случаи на нарушаване на правата на потребителите и на правилата за ползване на сайта.


6. Използването само на главни букви или на множество препинателни знаци затруднява четенето на вашето съобщение и не се препоръчва.


7. Не пускайте многократно едно и също съобщение.


8. Не използвайте сайта за нерегламентирана реклама, защото съобщението ви ще бъде изтрито. Ако искате да рекламирате на Mysurgery.bg се свържете се с нашите екипи – ще получите обстойна информация за възможностите и условията за реклама.


9. Всяко съобщение или коментар в сайта, се одобрява от администратора, преди да се публикува.


10. Администратора си запазва правото да редактира коментари и съобщения, които не отговарят на указанията за писане в сайта.


11. Груби, оскърбителни и нецензурни съобщения или коментари няма да бъдат одобрени за публикуване, като авторите им ще бъдат предупредени, а в последствие и ограничавани в достъпа си до сайта – бан по IP-адрес.


12. Информацията, която побликувате в съобщенита и коментарите, трябва да бъде достоверна и да отговаря на истината. Съобщения с очевидно невярна или подвеждаща информация няма да бъдат одобрени за публикуване, като авторите им ще бъдат уведомени защо.


13. Потребители, които чрез постовете си предизвикват конфликти, или редовно не се съобразяват с правилата на сайта, първо ще бъдат предупреждавани, а в последствие и ограничавани в достъпа си до сайта – бан по IP-адрес.


14. Решенията на администраторите не се коментират в сайта. При необходмост се свържете директно с администратора, за да изразите мнението си.


15. Ако потребителите, изказват мнение по медицински въпроси, което не е базирано на личен опит или преживяване, трябва да предоставят референциите, на които позовават (например линк).


16. Сайтът и авторите не носят отговорност за загуби и щети във връзка с публикуваната информация. Късната диагноза и самолечението могат да имат фатални подледици за вашето здраве.

mysurgery.bg Real PR