Специализирано списание за хирургия и медицина: Здраве Здравословно Как да изглеждате по-слаби още тази вечер?

Как да изглеждате по-слаби още тази вечер?

Печат

как да отслабнем за вечерта,по-слаби само за един ден,Правилният избор на храна през деня ще намали подуването,диетичните газирани напитки увеличават апетита,Канелата регулира кръвната захар,Овесените ядки са богати на растителни влакна,Колкото повече вода пиете, толкова повече помагате на организма да се освободи от излишните течности,НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЧЕСКИ ЗА ПО-СЛАБ ВИД,ГРИМ ЗА ВИЗУАЛНО ОТСЛАБВАНЕ НА ЛИЦЕТО

 

Очаква Ви голямо събитие, на което искате да блеснете? Забравете идеята, че Ви е необходимо вълшебна пръчица, за да изглеждате максимално привлекателно. В продължението ще намерите съвети, които ще ви позволят да изглеждате по-слаби още тази вечер.


ХРАНЕНЕ ПРЕЗ ДЕНЯ

Не им вярвайте на супер бързите екстремни диети или продукти за отслабване. Правилният избор на храна през деня ще намали подуването и ще Ви подобри фигурата, за да можете да изглеждате прекрасно в избраната модна комбинация от дрехи.

Дневно меню

Преди закуска (8.30 ч.): Чаша вода с една чаена лъжичка ябълкова киселина . Този алкохол по естествен начин ще намали апетита, така че ще консумирате по-малко калории през деня.

Закуска (9 ч.).: каша от 100г. овесени ядки и малко вода, подправена с половин чаена лъжичка канела . Канелата регулира кръвната захар, което означава, че Ви стабилизира апетита и намалява вероятността да прибягвате до любимия шоколад през деня.Овесените ядки са богати на растителни влакна, които ще ви заситят за по-дълъг период.

Обяд (13 ч).: Салата от краставици и 2 средни парчета пилешка пържола (варени или приготвени на скара). Важно е да консумирате зеленчуци, съдържащи много вода, като краставицата и да избягвате зеленчуците като броколи , карфиол и зеле, защото те създават газове в стомаха.

Закуска (17 ч.).: Една ябълка с малко фъстъчено масло или  с малко канела.

Вечеря (19 ч.).: Също както и обяд.

Важни съвети:

  • Пропуснете дъвката. Докато дъвчете дъвка преглъщате и въздух, който ще надуе корема.
  • Пийте много вода. Колкото повече вода пиете, толкова повече помагате на организма да се освободи от излишните течности, които запазва. Ако тялото не получава достатъчно вода, то съхранява повече вода и вие ще изглеждате по-закръглени.
  • Избягвайте газираните напитки. Не утолявайте жаждата с газирани напитки, дори и ако са диетични. Изследванията показват, че диетичните газирани напитки увеличават апетита.

ГРИМ ЗА ВИЗУАЛНО ОТСЛАБВАНЕ НА ЛИЦЕТО

Гримът е ваш отличен съюзник, когато искате да изглеждате изключително и то не само защото ще ви разкраси очите и устните, но и защото ще Ви помогне да оформите лицето.

С помощта на тъмен руж направете контур на лицето, за да акцентирате костните части и да скриете подутината. Когато затъмните посочените области от лицето, те ще отидат на заден план, а останалите части ще застанат на преден план, така че гарантирано ще получите по-слаб вид.

Области за нанасяне на руж за по-слаб вид на лицетоgrim_lice:


  1. Съберете устните и направете гримаса като рибка, а с четка нанесете руж във вдлъбнатините на бузите (фигура 1).
  2. Двойната брадичка ще скриете ако върху нея с четка нанесете тъмен руж (фигура 2).
  3. Не забравяйте да "оцветите" с руж и слепоочията (фиг. 3). Подобен ход визуално ще отслаби лицето.

НАЙ-ДОБРИТЕ ПРИЧЕСКИ ЗА ПО-СЛАБ ВИД

Планирате да посетите фризьор преди голямата нощ? Ако имате заоблено пълно лице, никак не се спирайте на завинаги популярната бобслей прическа. Тя само ще подчертае кръглия вид на лицето.

Какво ще направи лицето ви визуално по-слабо? Ето нашите предложения:

  • Висока конска опашка. Съберете косата в конски опашка високо на главата. Веднага ще получите малко повдигане на лицето, който ще подчертае костите на челото и скулите.
  • Прическа "пола-пола". Половината от косата съберете с шнола или ластик, а другата половината пуснете свободно да пада.
  • Път настрани. Избягвайте поставянето на пътя в средата на главата. За по-слаб външен вид, който ще подчертава вашите скули на лицето, направете си път настрани и затегнете кичурите с модерна шнола.
  • Вълнообразна спокойна прическа. Не се залъгвайте по идеално правата коса.Пресата за коса ви е враг, ако искате да изглеждате по-слаби. Правата коса стои залепена на главата, а в резултат на това главата изглежда малка и формата на лицето придобива пълен израз. Направете си модерна вълнообразна прическа, особено ако имате дълга коса я пострижете на слоеве.pricheska_za_postigane_na_slabo_lice

Високо конска опашка / Пола-пола / Път настрани / вълнообразна коса

След края на мейкъп подготовката, се изправете гордо. Заредете се със самочувствие, защото само така ще изглеждате привлекателно в очите на другите. Доброто изправено положение на тялото мигновено ще разкраси външния Ви вид