Специализирано списание за хирургия и медицина: Life and Style Care & Beauty Забавни летни идеи за маникюр

Забавни летни идеи за маникюр

Печат

Слънце, копнеж за екзотични плажове, общуване, усмихнати лица, красив слънчев залез  и дълги нощи, пълни с приключения ... лятото ни носи експлозия от преживявания, но и чаша пълна с предизвикателство за промени във външния вид. А желанието за промяна, ражда и нужда от нови идеи за декорация на ноктите.

Една от най-популярните тенденции определено е маникюр тип "омбре", което описва всеки маникюр, който започва с един цвят и  постепенно се превръща в друг. Също така  обратно "V" е много актуална тенденция. Летните мотиви, ноктите с "граници" и колоритните модели са само част от актуалните тенденции при украсяването на ноктите.

Едноцветният маникюр оставете за скучните и по монотонни дни.
Дъга на ръцетезабавни летни идеи за маникюр, маникюр тип омбре, Маникюрите които по някакъв начин съдържат обратна V-форма са истински моден хит  това лято

Възползвайте се от всички бои в светли цветове, които притежавате, за да създадете дъга  на ноктите.

Необходими са Ви  само малки гъби, с които върху лакираните нокти ще правите преливането от един цвят в друг.

Пастелна „омбре“ фантазиязабавни летни идеи за маникюр, маникюр тип омбре, Маникюрите които по някакъв начин съдържат обратна V-форма са истински моден хит  това лято

Нежните пастелни цветове могат да се слеят в неустоими комбинации, които ще привличат погледи към вашите ръце.

Слейте розово с бебешки синьо, нежно жълто с млечно зелено, корали с тюркоаз ... позволете  на фантазията Ви  да  стигне до израз.


Палми на залез слънцезабавни летни идеи за маникюр, маникюр тип омбре, Маникюрите които по някакъв начин съдържат обратна V-форма са истински моден хит  това лято

Вълшебният огнен летен залез прехвърлете  на ноктите и допълнена с екзотични палми.

Маникюрът ще Ви изглежда като истинско произведение на изкуството, а вярвайте  не е толкова труден за правене.


Очертани краищазабавни летни идеи за маникюр, маникюр тип омбре, Маникюрите които по някакъв начин съдържат обратна V-форма са истински моден хит  това лято

Очертаването на  краищата на ноктите е малко неочаквана и необичайна, но интересна тенденция, която за първи път се ражда през този сезон.

Много е лесно, ако имате стабилна ръка и разбира се, лак с тънък четка.


Подводна красотазабавни летни идеи за маникюр, маникюр тип омбре, Маникюрите които по някакъв начин съдържат обратна V-форма са истински моден хит  това лято

Подводният свят се оказа неспирен източник на вдъхновение за тенденциите на летния сезон.

Съчетайте няколко нюанси на синьо и прокарайте някой детайл характерен за морските дълбини.


Бял ъгъл на пастелен фонзабавни летни идеи за маникюр, маникюр тип омбре, Маникюрите които по някакъв начин съдържат обратна V-форма са истински моден хит  това лято

С помощта на лепенки направете идеално права линия и на всеки от пастелните нокти запълнете единият ъгъл в бял цвят.


Неонови върховеneonovi_vurhove

Заедно с летните жеги нека блеснат и ноктите с неонови цветове.Дизайнерите и мейкъп артисти одобриха ярките нюанси, така че си струва да им дадете шанс.

Лакирайте ноктите в неутрална цвят, а след това с гъба напоени в неонов лак леко докоснете върху нокътя, за да създадете наклон с неоновият лак.


Око

oko

Маникюрите с око започнаха да придобиват популярност благодарение на по-смелите известни дами, които решително експериментират с външния си вид.


„ V ”- формаV_forma

Маникюрите които по някакъв начин съдържат обратна "V"-форма са истински моден хит  това лято. Колко по-разнообразни са вашите комбинации, толкова по-добре.


Цветен френски маникюрcveten_frensi_manikiur

Класическия френски маникюр вече няколко сезона губи от своята популярност. За да направите този начин на оцветяване на ноктите по актуален, върховете на всеки нокът прокарайте с различни весели цветове.


Морски шикmorski_shik

Намерете интересно съчетание на червен, син, бял и евентуално жълт (златен) лак, която ще включва морските елементи като линии, котва и кормилото за да следвате тази популярна тенденция, която почти никога не умира.


Овален  „омбре“ центърovalen_ombre_centur

Този маникюр е смесване на тенденцията "омбре" и тенденцията "очертани краища". Не трябва да сте много сръчни, за да го направите.

Можете да използвате цветове, които са близки, но също така може да си поиграете и с лакове в контрастни цветове.


Ретро кареretro_kare

С няколко предпазливо направени хоризонтални и вертикални линии може да получите впечатляващо ретро каре на ноктите.


Цветен летен дъжд

cveten_leten_dujd

Лакирайте вашите нокти в бял цвят и използвайте поне три други покрития в различни силни и ярки цветове за да направите дъжд от разноцветни капки.

 

Източник на информация

Femina.mk