Специализирано списание за хирургия и медицина: Указания за коментиране

Пелени и консумативи за възрастни

Печат

Easy_line1Фирма “МММ 333” ЕООД предлага на Българския пазар санитарно-хигиенни продукти с марката “Изи лайн”. Разполагаме с богата гама от пелени за възрастни, пелени-гащи, чаршафи за еднократна употреба и анатомични парчета.

Фирмата се специализира в пакетиране и търговия   със санитарно-хигиенни продукти и удовлетворяване  потребностите от такива на хора с различна степен   на инконтиненция. Инконтиненция е загуба на контрол  на пикочния мехур. Симптомите могат да варират от  леки до неконтролируемо изтичане и намокряне. Тя   може да се случи на всеки, но това става по-често   с възрастта.За целта фирмата предлага различна гама  от продукти, които да отговарят на конкретните   нужди и потребности.  

Особено внимание фирмата обръща на контрола  и качеството на продуктите с цел по-висока   ефективност и задоволяване на изискванията  на своите клиенти. Нещо повече  в условията на  пазарна криза, фирмата умело предлага продукти,  които да задоволят широк сегмент от потребители  с различни финансови възможности

 

Направете запитване!