Специализирано списание за хирургия и медицина: Специалисти Други специалисти Проф. Гуо Дзин Хуа - акупунктура

Проф. Гуо Дзин Хуа - акупунктура

Печат

Професор Гуо Дзин Хуа, гуо дзин хуа иглотерапия, гуа дзин хуа телефон, д-р хуа иглотерапия, дзен хуа иглотерапия, д-р дзен хуа, profesor hua pregledСпециализирал е в САЩ, Япония, Русия и др.

Иглотерапия и традиционна китайска медицина

 

  Д-р Гуо Дзин Хуа е роден в Южна Корея. Майката на д-р Гуо е китайка, а баща му е кореец и работи като лекар в една от най-добрите болници в Сеул, столицата на Южна Корея. Едва шестгодишен родителите му го изпращат в китайски будистки манастир. Там изучава бойни изкуства, медитативни практики, придобива уникални познания в областта на ортопедията, акупунктурата, билколечението и диагностиката. По-късно завършва традиционна китайска медицина в Пекинския университет. Всичките познания, съчетани с природните му заложби, го правят уникален като лекар, специалист по иглотерапия. Сега преподава знанията си на студентите в университета FUDAN в гр. Шанхай. Чете лекции и провежда практически упражнения в Германия, Австралия, Съединените щати, Канада, Япония, Сингапур, Русия, Италия и Франция. Помогнал е на много хора с уникалните си способности. Един от тях е 37-годишен германец, който прекарва 12 години от живота си в кома и благодарение на проф. Гуо излиза от това състояние.       

В България проф. Гуо Дзин Хуа идва за първи път като гост на ІV Национален конгрес по акупунктура с международно участие през 2007 година. Наскоро проф. Гуо отново посети страната ни по покана на китайска компания, специализирана в производството на високотехнологични продукти, предназначени за опазване на околната среда и съхраняване на здравословния начин на живот. „Много обичам България и искам да помагам на българите – казва китайският лекар. – Имате чудесна природа. Хората са много дружелюбни и добре разположени към китайците. Във вашата страна се чувствам както у дома. Въздухът е чист, а природата дава усещане за спокойствие. Кухнята ви също е много хубава и разнообразна. Вярно е, че китайската кухня много се различава от българската, но на мен определено ми допада. Тук готвят вкусно, много ми харесват и домашното приготвените вино и ракия. Във вашата страна имам много приятели. Харесват ми традициите и доброто отношение между хората. Те са загрижени един за друг. Прави ми впечатление, че когато някой има проблем, той винаги е придружен от свой близък. Така например, ако жената е болна, мъжът й е до нея и обратното. Грижата за възрастните и уважението към тях също ме впечатлява. Ето точно по това си приличат нашите народи. В семейството хората са задружни и много се обичат.”

Видео с уникалните методи на професора

Запишете час при проф. Гуо Дзин Хуа

{jcomments off}